Kapcsolatok

Amennyiben kérdésed van, írj egy üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérjük ügyeljen adatai helyességére, ellenkező esetben nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 

Bemutatkozás

Manuel mágus és médium vagyok. Médiumi képességeimet dédmamámtól örököltem. Lassan ébredtem tudatára ennek, először azt vettem észre, hogy amit erősen akarok, az mindig megtörténik. Nem a filmekre kell gondolni, nem varázsoltam farabból pénzköteget.

A szerelem területén őrült nagy erők voltak bennem már egészen fiatalon. Aki után teljes szívből vágyakoztam, azon vettem észre magam, hogy hetek múlva szerelmes belém.  Különös volt, megfigyeltem, hogy ha igazán erősen akarom, mindig megtörténik.

Később tudatosan alkalmaztam ezt az erőt. Aztán feleszméltem, hogy ez a feladatom, hogy segítsek másoknak a szerelem elérésében. Már hosszú évek óta foglalkozom szerelmi mágiával, szerelmi kötéssel, szerelem bevonzással, szerelmi oldással. Annál nagyobb öröm nincs számomra, mint a hálás emberek szavai, akiknek segítettem.

Az általam végzett szerelmi kötés sokaknak adta vissza a csodát az életükben, amit a szerelem jelent. Különféle szerelmi mágiák léteznek, ezek közül a szerelmi kötés a legerősebb. Te is ezért vagy itt, kereset a kiutat a szenvedésből, amit a szerelem viszonzatlansága okoz. Jó helyen jársz, a szerelmi mágia lebontja a falakat, amik más különben örökké állnának.

A szerelmi kötés általam végzett változata az ősi Indiából ered, mely gyönyörű ország még mai is szent helyekkel van teli. Szent helyekkel és kivételes képességekkel bíró emberekkel, csodára képes sámánokkal. A szerelmi kötés e válfaja a legerősebb.

Ne tétovázz, ha valóban szereted írj nekem, létrehozom a szerelmi kötést közted és szerelmed közt.