Anna szerelmi kötés története

Anna szerelmi kötés története

Anna szerelmi kötés története

Anna szerelmi kötés története

Anna szerelmi kötés története: Leszbikus nőként hezitáltam segítséget kérni Manuel mágustól. Eleve zavart, hogy felfedjem a titkomat egy ismeretlen előtt, de aztán minél többet gondolkoztam, annál világosabbá vállt számomra, hogy nincs más megoldás.

Sok helyen hallani, hogy ilyen szerelmi kötések csak férfi és nő közt jöhet létre, mert a szellemvilág ezt tartja elfogadhatónak. Manuel mágus biztosított róla, hogy ilyen nincs. A szerelem az szerelem és mint ilyen, a legerősebb érzés, teljesen mindegy milyen neműek közt alakul ki. Már ezután jobb kedvem lett, hogy a szellemvilág nem utasít el. Nem voltam szerelmes épp senkibe konkrétan, de pont ezt szerettem volna elérni.
Szerelem bevonzása volt a cél. Két hónapra rá egy lány leborított teával egy étteremben. Na gondoltam ő biztosan nem lesz a szerelmem 😀 tévedtem, ő lett az és a szerelmem már egy év elteltével. Csodálatos lány.

Anna szerelmi kötés története is azt bizonyítja, hogy a szerelmi kötés létezik. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Szerelmi kötés megrendelése >>

Vissza a főoldalra >>