János szerelmi kötés története

János szerelmi kötés története

János szerelmi kötés története

János szerelmi kötés története

János szerelmi kötés története: Editke és én nagyon szerelmesek voltunk egymásba fiatal korunkban. A sors elsodort minket egymástól. 40 éve mindez már. A családommal Angliába költöztünk. Edittel teljesen elvesztettük a kapcsolatot. Azóta volt feleségem, de a szívemben legbelül mindig csak Editkémnek jutott igazi hely. Az utóbbi években reménytelen harcoltam, hogy megtaláljam őt, talán már nem is él, vagy családja van, de képtelen voltam feladni.
Manuel biztosított róla, hogy a szerelem megtalálja a módját, hogy érvényesüljön. Elvégezte nekem a szerelmi mágiát, nagyon nem hittem benne, de más út már nem maradt.

Három hónap is eltelt és semmi. Eljutottam odáig, hogy szembe kell néznem vele, ebben az életben már nem látom többet életem legnagyobb varázslatát. Szomorúságomban sokat olvasok. Így elmentem a közeli könyvesboltba, hogy most aztán veszek vagy 30 könyvet, gondolkozni se legyen időm. Nézegettem a könyveket, nem nagyon érintettek meg. Erre megszólal egy hang a távolból, hogy mindjárt ajánl nekem egy különleges példányt. Egy pillanatra megdermedtem, a hangja Edité volt. Megvan! Itt van a boltban, kinézetre csak elképzelni tudom milyen lehet, de a hangja nagyon egyedi volt számomra, felismertem egyből. Felpillantottam azonnal, mire a nő vagy tíz méterre folytatja: “talán jobbakat talál a krimik között.” Ez nem Editke hangja volt. Uhh képzelődtem, ez a vég, beleőrültem a szerelem üldözésébe. Nagyon csalódott lettem, csak néztem lefelé a padlóra. Hallottam lépteket közeledni, de csöppet se érdekelt ki jön oda, az én életem most vált céltalanná, reményvesztetté. “Erre a különleges példányra gondoltam” Majdnem összeestem. Edit hangja volt, nem néztem fel, úgy fogtam meg a kezét. -Hiányoztál-szóltam. Felnéztem és a szemeiből egyből tudtam, hogy ő az. Könnyes szemekkel megszólalt: “Minden nap vártam, hogy visszatérj”
Elmentünk megittunk egy kávét, órákon át beszélgettünk. Így indult újra szerelmünk. Azóta már együtt élünk, többé egy pillanatra se hagyom el őt.

János szerelmi kötés története is azt bizonyítja, hogy a szerelmi kötés létezik. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Szerelmi kötés megrendelése >>

Vissza a főoldalra >>