Krisztina szerelmi kötés története

Krisztina szerelmi kötés története

Krisztina szerelmi kötés története

Krisztina szerelmi kötés története

Krisztina szerelmi kötés története: Tamás és köztem volt némi korkülönbség, ami eleinte nem okozott semmilyen különösebb problémát. Egyikünket se zavart, nagyon jól éreztük magunkat együtt, viszont ennek ellenére ő képtelen volt felvállalni a kapcsolatunkat. Ő 32, én 51 éves vagyok most. Titokba kellett tartanunk a kapcsolatot, mert Tamás félt mások véleményétől. Én ezt nehezen viseltem, csak a négy fal közt mutathattam ki az érzéseimet. Tudta, hogy nekem ez fáj, ezért megbeszéltük, még ha mindkettőnknek is fáj le kell zárnunk a kapcsolatunkat, annak ellenére is, hogy mit érzünk egymás iránt.

Sajnos sokkal jobban szenvedtem a szakítás után mint előtte sejtettem. Legjobb barátnőm ajánlotta Manuelt akivel átbeszéltük a helyzetemet, biztatott egy percig se féljek, erre optimális megoldás a szerelmi kötés.

A szertartást után kb egy hónappal Tamás áthívott, hogy nézzünk meg egy filmet. Természetesen örömmel mentem. A filmnézésből hajnalig tartó beszélgetés lett. Nagyon tetszett, de semmi komoly nem történt. Pár nap múlva felhívott, hogy hallott egy jó kiállításról menjünk el. Persze hogy megyek mondtam. Ott olyan történt amire nem számítottam. A sok nézelődő közt egyszer csak megfogta a kezem. Azt hittem véletlen mozdulat volt, el akartam húzni, ekkor rám mosolygott és azt mondta: “kérlek ne” kézen fogva sétáltunk egész délután.

Újra egy pár lettünk, éreztem a változást rajta. Több apró momentum történt. Aztán két hónap telt el a kibékülésünk, mikor csöngetett valaki, beengedte, az édesanyja volt. Találkoztunk már párszor, de úgy ismert mint “egy jó barát”.

Ahogy belépett, Tamás odaállt mellé és félve mondta: “anya ő a párom” “Tudom fiam, tudom, örülök nektek” mondta mosolyogva az anyukája.

Azóta minden rendben közöttünk, hihetetlenül szeretjük egymást. Manuel mágusnak pedig örök hála a segítségéért.

Krisztina szerelmi kötés története is azt bizonyítja, hogy a szerelmi kötés létezik. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Szerelmi kötés megrendelése >>

Vissza a főoldalra >>