Patrik szerelmi kötés története

Patrik szerelmi kötés története

Patrik szerelmi kötés története

Patrik szerelmi kötés története

Patrik szerelmi kötés története: Milánóban kaptam munkát, de szerelmem Flóra azt mondta ő nem fog velem tartani. Mondtam neki, hogy itthon maradok vele, de ő ragaszkodott, hogy menjek. Így elmentem egyedül nagyon messze. Azt hittem az új dolgok lekötnek és kiheverem a szakítást. De nem így volt. Flóra viszont szóba se állt velem. A szerelmi kötés erejére bíztam a sorsom.

Ezt követően kétszer felhívott utána, kedves volt de semmi több. Aztán egyszer említette, hogy szívesen meglátogatna. Persze gyere, szívesen látlak -mondtam neki. Egy hétig nem beszéltünk, mikor aznap este felhívott, hogy holnap érkezne. Hirtelen ért, de örültem neki, újra láthatom, még ha nem is olyan jellegű kapcsolatban. Nem akarta, hogy kimenjek elé a reptérre. A ház előtt vártam, háram hatalmas bőrönddel. Odaléptem és félig nevetve kérdeztem, hogy “te meddig maradsz?” miközben rápillantottam a sok csomagra. -Örökre-felelte. Erre elnevettem kicsit magam. De ő nem nevetett.. Ekkor értettem meg. Örökre.. Megcsókoltam, átöleltem szorosan és a fülébe súgtam: Szeretlek!

Patrik szerelmi kötés története is azt bizonyítja, hogy a szerelmi kötés létezik. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Szerelmi kötés megrendelése >>

Vissza a főoldalra >>