Viola szerelmi kötés története

Viola szerelmi kötés története

Viola szerelmi kötés története

Viola szerelmi kötés története

Viola szerelmi kötés története: 2010 februárjában ismertem meg Ádámot, első látásra szerelem volt. Kapcsolatunk tökéletes volt, igazi szerelem. Aztán egy esős szürke októberi délutánon eljött és azt mondta sajnálja ennyi volt, nincs meg benne a tűz, anélkül pedig nincs értelme az egésznek. Majdnem összeestem mikor e szavakat mondta. Napokig egy falatot se ettem.

A netet böngészve találtam rá Manuel mágusra, aki megnyugtatott, hogy nincs semmi veszve, ne adjam fel. Létrehozta a szerelmi kötést köztem és Ádám között. Teljesen nem hittem benne, hogy ez beválik, de gondoltam meg kell próbálnom.
Két hét telt el, hogy szakítottunk és egy hét azóta, hogy Manuel létrehozta a kötést.
De semmi nem történt. Úgy éreztem nem bírom tovább, feladom.

Ilyen meggyötörten merültem álomba a tv előtt, aztán arra ébredek az éjszaka közepén, hogy valaki csönget. Kinyitottam az ajtót..Ádám volt az..egymás szemébe néztünk, ugyanarra gondoltunk, megcsókolt…aztán a nyakamba borult és halkan súgta: nem bírom nélküled.
Azóta egy év telt el, kapcsolatunk meghittebb mint bármikor, Ádám a tenyerén hordoz.
Az életemet kaptam vissza!

Viola szerelmi kötés története is azt bizonyítja, hogy a szerelmi kötés létezik. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Szerelmi kötés megrendelése >>

Vissza a főoldalra >>