Zsolt szerelmi kötés története

Zsolt szerelmi kötés története

Zsolt szerelmi kötés története

Zsolt szerelmi kötés története

Zsolt szerelmi kötés története: Eltelt már pár hónap a szerelmi kötés után, már lemondtam a mágia sikeréről, de valahol legbelül még bíztam valami megfoghatatlanban. Tudom türelmesnek kell lenni, van hogy sok időbe telik, de nem voltam jól, csalódott voltam, egyedül éreztem magam, féltem az előttem álló időtől. A feleségem fél éve nem beszélt velem, persze tudom amit tettem, arra nincs mentség.
Így az elkeseredettség közepén egyszer csak megszólalt a telefon. Ő volt az. Féltem beszélni vele, de tudtam, hogy ez valaminek a kezdete, így meg kell tennem.

Érdeklődött, hogy mi újság velem, hogy vagyok. Le voltam döbbenve, először azt hittem valami vicc. Egyre többször keresett, én nem hívtam, nehogy meghátráljon. Aztán egyszer beállított hozzám, leült és sírva elkezdte, hogy mostanra tudta megbocsátani, amit tettem, de még mindig szeret. Szeretné ha újra megpróbálnánk, mert az együtt töltött idő mindennél többet jelentett számára.

Zsolt szerelmi kötés története is azt bizonyítja, hogy a szerelmi kötés létezik. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Szerelmi kötés megrendelése >>

Vissza a főoldalra >>