Szerelmi Kötések Megrendelése

Garantált szerelmi kötések. Rendelje meg még ma maximális diszkréció mellett.

Szerelmi kötések

Szerelmi kötések

A szerelmi kötés mindenkinek szól aki elvesztette szerelmét. Gyakran bántjuk meg azt akit mindennél jobban szeretünk. Ezek a megbántások sokszor súlyosabbak mint azt gondolnánk. Van úgy, hogy már nincs visszaút és életünk párja elhagy bennünket. Ilyenkor sokan azt gondolják, hogy a dolgok visszafordíthatatlanok. Ez nem így van. Ezekre az élethelyzetekre kínál megoldást a szerelmi kötés vagy szerelmi kötések szolgáltatásunk.

Mi is az a szerelmi kötés?

A szerelmi kötés nem csak egy egyszerű szertartás. Számtalan előzménye van, többek között meg kell, hogy ismerjelek, és sok sok kérdést kell feltegyek. Az első alkalommal minden információt tisztáznunk kell. Be kell avass pár titokba, el kell mesélj szerelmedről mindent amiről csak úgy gondolod értékes lehet.

Nagyon fontos a kitartás, és hogy bízz feltétel nélkül a szerelmi kötés erejében. Akard a sikert, hiszen ehhez Te is ugyanúgy kellesz majd.

Első lépések

Először is kérlek írj néhány gondolatot magadról, ki vagy, mit csinálsz, mivel foglalkozol szívesen, mivel nem. Írj szerelmedről is, hogy mit vagy kit szeretnél elérni, megkapni. Ezt követően az elküldött információkból egy komplex elemzést végzek, hogy létrehozható-e a szerelmi kötés . (Nagyon kis számban fordul elő az, hogy a kötés nem alkalmazható, így ettől gyakorlatilag nem kell félned.)

Amennyiben a szerelmi kötés alkalmazható, úgy el fogom végezni a szerelmi szertartást. Létrehozom közted és szerelmed között a szertartást. Ezt követően szinte azonnal figyelned kell a jeleket, és folyamatosan be kell számolnod róla nekem, hogy mindent a legapróbb részletességgel át tudjunk beszélni. Ezután tisztázzuk a további tennivalókat Email -en keresztül.

A szerelmi kötés ára

A kötés díja 38.000 Ft

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ne tétovázz, rendeld meg szolgáltatásunkat még ma. Keress bizalommal maximális diszkréció mellett.

 

Szerelmi kötések megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot:

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 

Vissza a főoldalra >>